Sursa imagine: trm.md

S-a stins unul dintre patriarhii televiziunii moldovenești

Prezentatorul și realizatorul TV, Anton Uncuță, unul dintre patriarhii televiziunii naționale, s-a stins din viață la București, la vârsta de 78 de ani.

Potrivit Televiziunii Naționale, Uncuță a decedat subit noaptea trecută, la ora două, într-un spital din Bucureşti. Omul de televiziune va fi înmormântat la Chişinău, săptămâna viitoare. În ultimii ani de viaţă, Anton Uncuță a locuit în Bucureşti.

Anton Uncuță a investit în televiziune toată competenţa, pasiunea și credinţa, potrivit siteului „Teleradio-Moldova”.

În cei circa 40 de ani de activitate în cadrul televiziunii naționale, Anton Uncuță a realizat emisiuni memorabile cu marii scriitori și cu artiştii de valoare. Anton Uncuță a fost cel care a realizat ciclurile de emisiuni „Necunoscuţii noştri cunoscuţi” prin intermediul căreia a readus în circuit personalităţile non-grata odinioară.

Autor: HotNews
13.04.2013 Media
25970
0

Comentarii 1

  • colombo:

    Dumnezeu să-l odihnească în pace, în lumea celor drepţi. I-am adorat mult,interviurile sale simple, încărcate cu adevăr şi sinceritate...Chipul şi spusele sale insuflau mult optimism şi credibilitate--astăzi ducem lipsă de aşa Valori incontestabile în ştiinţele comunicării, în jurnalismul de calitate...

    13.04.2013 21:48