Sursa imagine: parlament.md

Plahotniuc rupe tăcerea

Prim-vicepreşedintele Parlamentului susţine că nu are nici o legătură cu postul privat de televiziune Publika TV. Declaraţia a fost făcută pentru NOI.md de către Vlad Plahotniuc, în urma recentelor afirmaţii ale deputatului Partidului Comuniştilor, Grigore Petrenco. Potrivit democratrului, acuzaţiile fac parte ”dintr-un spectacol menit să-l discrediteze”.

“Declarațiile domnului Petrenco fac parte din campania murdară lansată la adresa mea și a PDM de gașca Țopa-PCRM-Mocanu, în special prin intermediul Jurnal TV. Petrenco este doar un înlocuitor temporar al lui Mocanu, care s-a discreditat deja suficient. Declarațiile și acțiunile PCRM din ultima perioadă arată disperarea în care se află acest partid. Ei lansează astfel de acuzații, care mai de care mai spectaculoase, pentru că altceva nu le-a mai rămas de făcut", a spus Plahotniuc.

La 30 octombrie, în cadrul unei emisiuni, deputatul Grigore Petrenco a declarat că Publika TV aparţine lui Vlad Plahotniuc.

Autor: noi.md
05.11.2012 Media
10363
0

Comentarii 4

 • Eduard:

  Prim-vicepreşedintele Parlamentului, dl Plahotniuc putea nici sa nu vina cu vreo replica, oricum este clar pentru toti ca sa constituit o noua alianta, Topii-Voronin-Mocanu, care are drept scop readucerea PCRM la guvernare, Topii sa-si caute din nou de vechile deprinderi ilegale, iar Mocanu, sa primeasca osul promis dupa atita latrat. Jurnalul deja a devenit penibil si a pierdut din credibilitate foarte mult, decind au dat cartile pe fata si publica deja orice aberatie comunista.

  05.11.2012 19:00
 • denis:

  Petrenco, munteanu, topii si multi altii se vede clar ca au ca drept scop atacul direct asupra imaginii si asupra unuia din liderii PDM, ceia ce vreau eu de fapt sa spun este faptul ca si aceste atacuri in cele din urma sunt pozitive, deoarece demonstreaza inca odata faptul ca PDM este intr-o ascensiune continua...

  05.11.2012 19:00
 • w:

  sagacii lui ploh tut kak tut.

  06.11.2012 00:20
 • eugen:

  e bine ca a iesit, totus nu putea dumnealui sa stea fara nici o replica, eu deja m-am satuat de gasca asta de doi bai a topilor si comunistilor , da ce sa mai vorbim despre donul Plohotniuc.

  06.11.2012 09:31