Sursa imagine: omg.md

Comuniștii pregătesc o bombă mediatică

Agenția pro-comunistă Omega anunță că va lansa în curând talk-show-lui interactiv PRIMETIME. Potrivit site-ului omg.md, talk-show-ul, care va fi difuzat live pe Internet, va avea ”oaspeți neobișnuiți, un format fără constrângeri al dezbaterii problemelor de actualitate, discuții profesioniste, participarea directă la dialog a internauților”.

A fost publicată și lista experților, agreați de Omega pentru acest talk-show (prezentarea aparține site-ului omg.md):

Iulia Semionova, jurnalist, scriitor, redactor-șef al portalului de știri ”Enews.md” și director al publicației ”АиФ Moldova”. Din 1995 predă Istoria Teatrului la Liceul teatral din Chișinău.

Oleg Kosîh, jurnalist cu o experiență de peste 14 ani. Specializat în analize economice și investigații politice. Activează la ”ipoteka.md”

Victor Gurău, analist și expert politic.

Dmitrii Ciubașenco, jurnalist cu o experiență de peste 25 de ani. Timp de 12 ani redactor-șef al ziarului ”Moldavskie Vedomosti”; corespondent al agenției ”Reuters” Moldova (1995-2007), cofondator al agenției ”Infotag. În prezent director-fondator al ziarului ”Panorama”.

Alexandru Cozer, blogger

Ernest Vardanean, politolog, jurnalist. Timp de 10 ani a făcut jurnalism politic. Blogger cu publicații permanente pe pagina ”Europa Liberă”.

Maxim Calmîcov, jurnalist cu o experiență de 10 ani. Cofondator și redactor-șef al publicației ”Gazeta” și portalului ”gzt.md” din Bălți.

Dmitrii Kavruc, jurnalist. A debutat în 2003 în calitate de reporter la ziarul ”Vremea”. Reporter pentru emisiunea săptămânală ”Rezonans” de la NIT TV. Membru al organizației obștești ”Moldova fără nazism”. Din 2007, redactor –șef al ziarului ”Puls”.

Vitalie Hotnogu, jurnalist. Editorialist, portalul de știri ”ziuadeazi.md” din Cahul

Vitalii Krupenencov, jurnalist. Autor de emisiuni TV de investigație și analiză la mai multe posturi din Moldova.

Victor Nichituș, jurnalist. Observator al vieții politice în Republica Moldova timp de 20 de ani.

Valeriu Reniță, jurnalist, filolog. 1991-1993 - reporter pentru Republica Moldova la Radio “Svoboda” (Liberty) şi BBC. Fondator (1994) şi membru al “Comitetului pentru libertatea presei”. Fondator şi director general al primei agenții de presă independente din RM, Agenţia BASA-press. 2003-2004 purtător de cuvînt al preşedintelui Republicii Moldova, şeful Serviciului de presă în Aparatul Preşedintelui Republicii Moldova. 2004-2009 director general al Agenției Informaționale de Stat «Moldpres». Funcţia actuală: președinte al “Fundaţiei pentru reforme şi Democraţie “Moldova Modernă” (ONG)

Mihail Lupașco, jurnalist de televiziune, un cunoscut exponent al societăţii civile, participant la multiple activităţi sociale care au în vizor diverse probleme, de la combaterea corupţiei, la cele de ordin sportiv şi religios. A activat ca jurnalist şi comentator în cadrul Companiei de Stat “Teleradio-Moldova”. În ultimii ani, a fost prezentator de ştiri al buletinului de limbă rusă la postul public de televiziune Moldova 1.

Alexandr Jeliuc – jurist, blogger. Redactor tehnic al portalului ”Grenada”.

Autor: HotNews
Sursa: omg.md
04.09.2012 Media
5491
0

Comentarii 6

 • Mikael:

  Am vazut "buchetul" de anal(isti), este clar si recomandarile...

  04.09.2012 17:01
 • e-xpert:

  ooops. si cozer e expert la omega?

  04.09.2012 17:06
 • Ion:

  sa si-o puna sub fund boamba mediatica

  04.09.2012 18:05
 • Leo:

  Dati drumu la apa,e plin VC de analisti !!!

  04.09.2012 20:42
 • Valentin:

  Dar ce,doriţi să-l ascultaţi numai pe anonictul Ţăranu,puturoşilor

  04.09.2012 21:00
 • eugen:

  Inseamna ca Cozer e a comunstilor, o huita de comunisti si pro rusi, care isi vor exprima parerea, piz..t.

  05.09.2012 10:23