Sursa imagine: unimedia.md

Se caută şef pentru postul public de televiziune “Moldova1”

Consiliul de Observatori al Companiei „Teleradio-Moldova” anunţă concurs pentru suplinirea funcţiei de director al postului public de televiziune „Moldova 1”.

Candidații trebuie să depună dosarele la sediul Consiliului de Observatori (Chişinău, str. Mioriţa 1, Casa Radio, et.5) în perioada 3-9 septembrie curent. Şedinţa de concurs va avea loc pe data de 14 septembrie 2012.

Conform regulamentului privind concursul de suplinire a funcţiei, directorul televiziunii publice va fi numit în bază de concurs pentru un mandat de 5 ani. De asemenea, candidaţii trebuie să prezinte un proiect de intenţie privind gestionarea-dezvoltarea televiziunii.

Conform noului regulament, candidaţii trebuie să aibă cel puţin 10 ani de activitate în mass media, 5 ani în audiovizual şi 2 ani de activitate în televiziune. Totodată, regulamentul prevede numirea în funcţie a directorului televiziunii prin vot deschis, cu votul a cel puțin cinci membri ai Consiliului de Observatori.

Menţionăm că în luna martie a acestui an, Angela Sîrbu a demisionat din funcţia de director al postului public “Moldova 1".

Autor: moldova.org
17.08.2012 Media
5939
0

Comentarii 0